1. Ana Sayfa
  2. Genel

Google Gravity Nedir? En İyi Gravity Hileleri

Google Gravity Nedir? En İyi Gravity Hileleri
+ -

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de milyonlarca kullanıcısı bulunan Google arama motoru oldukça popülerdir. Bu arama motorunun arayüzünü daha eğlenceli hale getirmek için Google Gravity adında hileler kullanılabilmektedir. Arama motorunu daha eğlenceli hale getiren hileler Gravity Google adıyla internet üzerinden öğrenilebilmektedir. Bu yazımızda çok severek kullanacağınız Google Gravity hilelerini ve Google Gravity Nedir? sorusunun cevabını bulabilirsiniz.

Google Gravity Nedir?

Google Gravity yazılımı, bu arama motorunu kullanan kişiler için özel olarak geliştirilmiştir. Ana ekranın Google’da çeşitli efekt ve oyunlarla daha eğlenceli hale gelmesini sağlayan Google Gravity, Javascript koduyla yazılmıştır. Yaratıcı programcı ekip tarafından oluşturulan Google Gravity kendimi şanslı hissediyorum butonuna tıklayarak gösterimi daha eğlenceli bir hale getirebilirsiniz.

En İyi Gravity Hileleri

Milyonlarca kullanıcısı bulunan Google Gravity lava gibi pek çok eğlenceli oyunla kullanım deneyimini bir üst seviyeye taşımaktadır. Arama sayfasında belirli butona tıkladıktan sonra ekranın herhangi bir yönünü hareket ettirebilmektesiniz. Arama çubuğu, ek seçenekler, diller ve aramalar gibi içeriklerin ekrandan düştüğünü görebilirsiniz. Yer çekimi sebebiyle her şey sayfanın en alt kısmına düşeceği için oldukça eğlenceli bir arayüz tasarımına ulaşıyorsunuz.

Google Zero Gravity

Google yerçekimi olarak da bilinen Zero Gravity, açılan ekranda her şeyin ters dönmesine sebep olur. Bu eğlenceli arayüzü aktif hale getirmek için Google arama kutusuna Google Zero Gravity yazın ve kendimi şanslı hissediyorum butonuna tıklamalısınız. Tüm butonlar ekranın alt kısmına düşüp ters dönerek size eğlenceli anlar yaşatabilir.

Google Anti Yerçekimi

Google kullanıcılarının en çok tercih ettiği hileler arasında Gravity earth de yer alır. Arama motorunun en iyi numaralarından biri olan bu hilede ana ekran kayar gibi görünür. Ekrandaki butonlar arama kutusu ve sayfadaki her şeyi imleçle hareket ettirmek mümkündür. Yıllardır kullandığınız standart Google arama sayfası da daha eğlenceli bir hale geçebilir.

Google Underwater

google underwater

Bir başka Google Gravity hilesi olan underwater, bilgisayar ekranını tıpkı bir akvaryum gibi yapar. Bilinen ve henüz keşfedilmemiş sularda gezinmek için Google underwater hilesi kullanılabilmektedir. Su altı yaşamını gözler önüne seren bu hile Google Gravity oyunu arasında en çok ilgi görenlerden biridir.

Google Küre

Arama motorunda farklı bir görüntü elde etmek isteyenler Google Küre ayarını aktif hale getirebilmektedir. Bu arayüzün en önemli özelliği içeriğin tamamını küre şeklinde görmenizi sağlar. Tüm öğeler ekranı çevreler ve bağlantılar imlecin etrafında döner. Bu şekilde arama yapmak biraz zor olsa da oldukça eğlencelidir.

Google Rainbow

Aramaları Google’da daha renkli ve keyifli hale getirmek için Rainbow hilesi kullanılabilmektedir. Google rainbow hilesi aktif hale geldiğinde renkler her harfi ayrı ayrı canlandırır. Arama sonuçlarında tüm sorgu sonuçlarının farklı renkte görünmesi sağlanır. Rengarenk gökkuşağı gibi bir arama sayfası isteyenler için idealdir.

Google Yılan Oyunu

Nokia telefonlardan bildiğimiz yılan oyununu Google ana sayfasında oynamak isteyenler bu hileyi kullanabilmektedir. Yılanı büyütmek için imleçle hareket ettirerek tüm yiyecekleri toplamanız gerekir. Google kullanıcılarının çok sevdiği bu hileyi aktif hale getirmek için Google kendimi şanslı hissediyorum butonuna tıklamak yeterlidir.

Google Gitar

google gitar

Müzisyenler ve gitar çalmayı sevenler için bu Google hilesi çok popülerdir. Google Gitar sayesinde internet üzerinden keyifli biçimde vakit geçirmek kolaylaşmaktadır. Google’ın yardımı ile Twinkle Twinkle, Happy Birthday, Forest Gump ve Harry Potter gibi çeşitli tanınmış melodileri belirli notalar üzerinden çalmak çok daha kolaydır. Bu tür Google Gravity hileleri ile internet deneyimini üst seviyeye çıkartabilirsiniz.

Bir başka yazımız olan İnternet Olmadan Whatsapp Web Kullanmak adlı konumuzu buradan okuyabilirsiniz.

Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 3]

Yorum Yap

Bu yazının yorum fonksiyonları kapatılmıştır.