1. Ana Sayfa
  2. Genel

İnternet Olmadan WhatsApp Web Kullanmak

İnternet Olmadan WhatsApp Web Kullanmak
+ -

WhatsApp’ın son getirdiği güncelleme ile birlikte “WhatsApp artık internetsiz kullanılıyor mu?” sorusu tarihe karıştı. Bu devrim niteliğindeki güncelleme telefonlarımızın açık kalmasına gerek olmadan WhatsApp internetsiz kullanma imkanı sunmaktadır. WhatsApp Web aracılığıyla bu özellikten faydalanabilmekteyiz.

WhatsApp Artık İnternetsiz Kullanılıyor Mu?

Bu sorunun cevabı evet, artık yeni güncelleme ile birlikte whatsapp’ı internetsiz kullanabileceksiniz. WhatsApp’ın geliştirmiş olduğu WhatsApp Web sayesinde telefonunuzu bilgisayarınızdan WhatsApp Web ile Eşleştirme yapabilirsiniz. Bu sayede telefonunuz kapalı olsa bile bilgisayarınızdan WhatsApp’ınıza erişebileceksiniz.

WhatsApp Nasıl Kullanılır?

Öncelikle WhatsApp’ı kullanabilmeniz için telefonunuza uygulamayı App Store, Google Play veya başka bir mağazadan ücretsiz bir şekilde yükleyebilirsiniz. Yükledikten sonra uygulamayı açıp kayıt olabilirsiniz. Kayıt olmak için telefon numaranızı girip doğrulamalısınız. Sonrasında uygulama otomatik olarak sizin kişilerinizde WhatsApp kullananları listeleyecektir. Listelenen kişiler ile sınırsız bir şekilde mesajlaşabilirsiniz. İsterseniz WhatsApp üzerinden grup açıp arkadaşlarınızla birlikte mesajlaşabilir, arayabilir, fotoğraf gönderebilir, video gönderebilir ve dosya gönderebilirsiniz. İstediğiniz birine mesaj gönderirken onların çevrim içi olasına gerek yoktur. Eğer siz çevrim içiyseniz ve onlar çevrim dışı ise attığınız mesaj onlara çevrim içi olduklarında otomatik olarak gidecektir.

WhatsApp Nedir?

Whatsapp Web Nedir?

Dünyada en çok tercih edilen uygulama olan WhatsApp mobil cihazlar için geliştirilen ücretsiz bir şekilde mesaj atmanızı, aramanızı ve haberleşmenizi sağlar. Onun yanı sıra sizin internet üzerinden fotoğraf gönderme video gönderme sesli mesaj atmanızada yarar. Ayrıca WhatsApp ile birlikte istediğiniz her yerden istediğiniz birine internet ile birlikte ücretsiz mesaj atabilirsiniz.

WhatsApp’ı kullanabilmeniz için telefonunuzun internete bağlı olması veya bir internet paketi almış olmanız gerekiyor.

WhatsApp’ta mesaj atmak istediğiniz kişininde WhatsApp’ı kullanıyor olması gerekmektedir. Böylelikle istediğiniz kadar mesajlaşabilir, resim, video, sesli mesaj, arama ve anlık konumunuzu paylaşabilmekte mümkün ve hepsini ücretsiz bir şekilde yapabilirsiniz.

WhatsApp Web Nedir? Ne İşe Yarar?

En çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp, WhatsApp’ın geliştirmiş olduğu masaüstü versiyonudur. Telefonunuzu bilgisayara bağlayarak WhatsApp’ı bilgisayarınızdan kontrol edebilmenizi sağlar. Bununla birlikte telefonunuz olmadan WhatsApp’ı rahat bir şekilde kontrol edebilirsiniz. Sınırsız bir şekilde mesaj yazabilir video gönderebilir dosya gönderebilirsiniz. Whatsapp Web kullanmak sizi telefonunuza bakma zahmetinden kurtarmaktadır. Bu sayede tüm WhatsApp mesajlarınızı WhatsApp Web aracılığıyla kontrol edebilirsiniz.

Whatsapp Web İnternetsiz Kullanma

Dünyada en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, internetiniz olmadan tüm mesajlarınıza bilgisayar üzerinden bakmanızı sağlar. Yeni güncelleme ile birlikte de Whatsapp Web‘i telefonunuzu senkronize ettikten sonra internetsiz kullanabilmek mümkün.

şimdi size kısa bir şekilde nasıl yapıldığını tek tek adımlarla göstereceğim;

1- İlk olarak WhatsApp’ta ayarlar’a girin. (Eğer android kullanıyorsanız sağ üstteki üç noktaya tıklayıp WhatsApp Web yazan yere girerek QR kodunu okutabilirsiniz.)

2- Bağlı cihazlara tıklayın.

3- Cihaz bağla’ya tıklayın.

4- En son olarak da bu işlemleri tamamladıktan sonra WhatsApp Web uygulamasından QR kodunuzu okutup yeniden giriş yaptığınız takdirde WhatsApp Web’i internetiniz olmadan da kullanabileceksiniz.

Bir başka yazımız olan VDS Nedir? Ucuz VDS Nereden Satın Alınır? konumuzu inceleyerek VDS sunucular hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 3]

Yorum Yap

Bu yazının yorum fonksiyonları kapatılmıştır.